19 Haziran 2019 Çarşamba     89

EĞİTİM’DE BAŞARI ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU

Nizip Ticaret Odası sponsorluğunda gerçekleşen Eğitim’de Başarı Ödülleri programında ödüller sahiplerini buldu.

Nizip Ticaret Odası Konferans Salonu’nda gerçekleşen törene, Gaziantep Valisi Davut Gül, Nizip Kaymakamı Kemal Şahin, Belediye Başkan yardımcısı Salih Uygur, İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Yaman, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Resul Çot, Nizip Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Sarı, İl Milli Eğitim Müdür yardımcısı Mehmet Ali Tiryakioğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Cengiz Gündeş, il ve ilçe müdürleri, okul idarecileri ve öğretmenler, öğrenciler, Öğrenci velileri ve Nizipli vatandaşlar katıldı.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan törende konuşan Nizip Ticaret Odası Başkanı Mehmet Özyurt, katılımcıları selamlayarak, ilçede eğitim öğretimine hizmet amacıyla düzenlenen bütün projelere her zaman destek olmaya devam edeceklerini ifade etti.

Törende daha sonra Nizip Kaymakamı Sayın Kemal Şahin bir konuşma yaptı.

Şahin konuşmasında ilçede eğitim-öğretimin geliştirilmesi için rekabet ortamı oluşturmanın gerekliliğine inandığını, bu amaçla 2018-2019 Eğitim Öğretim yılında bu projelerin bir ödülle taçlandırılması için düzenlenen töreni gelecekte elde edilecek başarılar için önemli bulduklarını bildirdi.

Projelere katılan öğrenci ve idarecileri kutlayan Kemal Şahin, proje mali sorumluluğunu üstlenen Nizip Ticaret Odası Başkanı Mehmet Özyurt ve ekibine teşekkür etti.

Vali Gül ise, ilçede eğitim öğretime yeni bir heyecan katmak üzere düzenlenen eğitim projeleri nedeniyle İlçe Kaymakamı Kemal Şahin’e Nizip İlçe Milli Eğitim Müdürü Cengiz Gündeş’e Nizip Ticaret Odası Başkanı Mehmet Özyurt ve gelecek dönemde sponsorluğu üstlenen Nizip Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Sarı’ya teşekkür ederek öğretmen ve öğrencileri kutladı.

Yapılan konuşmaların ardından uluslararası, Türkiye birinciliği, bölge birinciliği ve diğer dallarda elde edilen derecelerde yer alan öğrenci, sporcu, öğretmen ve idarecilere ödülleri verildi.