15 Temmuz 2015 Çarşamba     787

İBRAHİM SARI’DAN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

Nizip Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Sarı Ramazan Bayramı münasebetiyle yayınladığı mesajında, tüm İslam Âleminin bayramını en içten dilekleriyle kutladığını söyledi. Başkan Sarı sözlerine şöyle devam etti;

“Bayramlar, milli ve dini duyguların, inançların, örf ve adetlerin uygulanıp sergilendiği, bir toplumda millet olma şuurunun şekillendiği, kuvvetlendiği günlerdir. On bir ayın sultanı mübarek Ramazan ayını geride bırakırken, dayanışmanın ve yardımlaşmanın örneklerini güzel bir şekilde yaşadık. Birliğimizin ve beraberliğimizin daha da pekiştiği bu ayda, bayrama erişmenin sevincini yaşamaktayız. Ramazan bayramımızın, bütün insanlığa hayırlar getirmesini Yüce Allah ( c.c )’ tan niyaz ediyorum. Dargınlıkların, küskünlüklerin giderilmesi için en büyük fırsat olan bu bayramda, herkesin birbirini samimiyetle kucaklamasını diliyorum. Unutmayalım ki birlikte rahmet, ayrılıkta azap vardır.

Bu vesileyle başta Nizip halkının ve daha sonra tüm İslam Âleminin Ramazan Bayramını tebrik eder; birlik, dayanışma ve barış içerisinde sağlıklı, mutlu, huzurlu nice bayramlar dilerim” dedi.