3 Haziran 2022 Cuma     453

KARDEŞ BORSA UZUNKÖPRÜ TB İLE NİZİP TİCARET ODASINI ZİYARET ETTİK

Uzunköprü Ticaret Borsası Meclis Başkanı Abdullah Saka, Uzunköprü Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Egemen Aslan, Nizip Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Sarı, beraberindeki yönetim kurulu ve meclis üyeleri ile birlikte NTO yönetim kurulu ve meclis üyelerini ziyaret etti.

Çeşitli temaslarda bulunmak üzere Güneydoğu Anadolu Bölgesi’ne gelen Uzunköprü Ticaret Borsası üyeleri ve ziyarete eşlik eden Nizip Ticaret Borsası üyeleri NTO Meclis Başkanı Bekir Karabacak, NTO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Özyurt, NTO yönetim kurulu ve meclis üyeleri tarafından karşılandı.

Yapılan ziyarette bir açıklama yapan NTO Meclis Başkanı Bekir Karabacak ve NTO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Özyurt ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdiler.

Nizip Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Özyurt İlçenin ekonomisi, kültürel yapısı ve NTO’nun yaptığı çalışmaları hakkında bilgiler aktardıktan sonra;  ”Ticari hayatımızdan dolayı Uzunköprü Ticaret Borsası üyeleri ile uzun zamandır tanışmaktayız. Bu dostluğumuzu en iyi şekilde sürdürerek işbirliğimizi arttıracağız.” şeklinde konuştu.

Nizip’te olmaktan memnuniyet duyduklarını belirten Yönetim Kurulu Başkanı Egemen Aslan ise “Başkanlarımız ve üyelerimiz ile sürekli iletişim halindeyiz ancak işi kaynağında yerinde görmenin üyelerimiz açısından daha faydalı olacağını düşünüyoruz. Ziyaretimizin ilişkilerimizi daha da güçlendirmesini diliyoruz. Bizlere göstermiş olduğunuz ilgi ve alakadan dolayı borsamız ve şahsım adına çok teşekkür ediyorum.” dedi.

Konuşmaların ardından Uzunköprü Ticaret Borsası, Nizip Ticaret Borsası ve NTO yönetim kurulu ve meclis üyeleri fikir alışverişinde bulundu.