13 Ağustos 2020 Perşembe     259

NİZİP TİCARET BORSASI VE KIZILAY’DAN KAN BAĞIŞI KAMPANYASI

Nizip Ticaret Borsası ve Kızılay Kan Merkezi Nizip Şubesi işbirliği ile Nizip Fıstık Halinde kan bağışı kampanyası düzenlendi.

Kızılay tarafından başlatılan kan bağışına esnaflar yoğun ilgi gösterdi. Kızılay kan bağış aracı, Nizip Fıstık hali girişinde kan bağışı almaya başladı. Kan bağışı yapmaya gelen vatandaşlar, maske ve sosyal mesafeye uyarak kan verdiler.

Kampanya kapsamında kan bağışında bulunan Nizip Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkan Yrd. Ahmet PolatKovid-19 nedeniyle stoklarda yaşanan sıkıntının giderilmesi için tüm vatandaşlara bağışta bulunma çağrısı yaptı.

Nizip Ticaret Borsası ve Nizip Fıstık Hali olarak verilecek desteğin kampanyaya önemli katkı sağlaması temennisinde bulunan Başkan Yrd. Ahmet Polat, "Koronavirüsle mücadele ederken kan bağışlarında ciddi anlamda azalma oldu. Kızılayımızın da çağrıları ile duyarlı vatandaşlarımız kan bağışlayarak stoklara çok büyük destek verdiler. Bizler de bu konuda Fıstık halinde bulunan esnaflarımız ve Ticaret Borsası personellerimizle ile birlikte kan bağışına destek verdik. Kan vererek hayat kurtaran herkese teşekkür ediyorum. Tüm bağışçılarımızın Allah hayrını kabul etsin." dedi.