16 Temmuz 2020 Perşembe     84

NİZİP TİCARET BORSASI DEMOKRASİ NÖBETİ'NDE

Nizip Ticaret Borsası 15 Temmuz hain darbe girişiminin 4'üncü yıldönümü sebebiyle Nizip Çarşı Camii meydanında düzenlenen 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü programına katıldı.

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri çerçevesinde Çarşı Camii meydanında Covid-19 tedbirleri kapsamında düzenlenen programa aynı zamanda protokol üyeleri ve sivil toplum kuruluşları katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunması ile başlayan programda, 15 Temmuz şehitlerimiz dualarla anıldı.

Program Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın konuşmasının canlı yayınlanmasıyla devam ederken, Nizip Ticaret Borsası programa katılanlara su ikramında bulundu.

15 Temmuz hain darbe girişiminin 4’üncü yıldönümü sebebiyle bir açıklamada bulunan Nizip Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Sarı ; ” 15 Temmuz gecesi, demokrasimize göz diken vatan hainleri, milletin silahlarını yine bu aziz millete doğrultmuş ve kalleşçe darbe girişiminde bulunmuşlardı. Ancak yüce Türk milletimiz, ölümü göze alarak hainlere gerekli cevabı vermişti. Milli iradeye sahip çıkmak, vatansever her Türk halkının boynunun borcudur. Anayasa ve demokrasimizi askıya almak isteyen, yerli ve yabancılara uşaklık edenlere bu asil millet asla prim vermeyecektir. Milletimizin huzurunu bozmaya yönelik yapılan bu alçakça girişimler hiçbir zaman amacına ulaşamayacaktır. Ülkesi için, Vatanı için, Demokrasi için can veren Şehitlerimizi bugün burada rahmetle anarken, Gazilerimize de şükranlarımızı sunuyoruz.”dedi.