22 Mayıs 2020 Cuma     57

BAŞKAN İBRAHİM SARI’DAN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

Nizip Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Sarı, Ramazan Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Başkan Sarı yayımladığı mesajında; "Rahmet ve mağfiret ayı olan bir Ramazan-ı Şerif'i daha geride bırakmanın ve mübarek Ramazan Bayramı'na ulaşmanın sevinicini hep birlikte yaşıyoruz. Rabbimizin bize nimeti olan dini bayramlar; birlik, beraberlik, kardeşlik ruhumuzu pekiştirmesi, her türlü kırgınlıkları unutturması bakımından çok önemli bir fırsattır. Her ne kadar tüm dünyanın mücadele ettiği Covid-19 salgını sebebi ile ülkemizde uygulanacak sokağa çıkma yasağından ötürü bu Ramazan Bayramını sevdiklerimizden ayrı geçirecek olsak da, kalplerimiz ve gönüllerimiz bir olacaktır. Birlik ve beraberlik içerisinde olduğumuz sürece üstesinden gelemeyeceğimiz bir zorluk yoktur. Bu zor günleri de el ele vererek hep birlikte geride bırakacağız. Bu yıl Ramazan Bayramı'nın tedbirler elden bırakılmaksızın kutlanması ve bu musibetten biran önce kurtulmak en büyük temennimizdir.

Bu duygu ve düşüncelerle mübarek Ramazan Bayramı’nın ülkemiz, milletimiz ve tüm insanlık için daha güzel yarınlara vesile olmasını, sağlık, huzur ve mutluluk getirmesini diliyor, tüm hemşehrilerimin, aziz milletimizin ve tüm İslam aleminin Ramazan Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyorum.” İfadelerine yer verdi.