20 Mart 2020 Cuma     84

BAŞKAN İBRAHİM SARI’DAN MİRAÇ KANDİLİ MESAJI

Nizip Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Sarı, Miraç Kandili nedeniyle bir mesaj yayımladı.
Başkan İbrahim Sarı mesajında;  "Mübarek üç ayları idrak ettiğimiz bu günlerde, içinde barındırdığı mübarek gecelerden olan 'Miraç Kandili'ni kutlamanın mutluluğu içerisindeyiz. Peygamberimiz Hz. Muhammed (SAV) şahsında insanlığın önüne açılan sınırsız bir yükseliş ufkunu simgeleyen bu gecenin özünde her türlü kötülükten arınma insanlığın yararına değerler üretme, fedakarlık, paylaşma, sorumluluk ve ilahi emirlere teslimiyet göstererek yüce mertebelere erişmektir. Miraç bir yükseliştir, bir hedeftir, hem maddi hem manevi alanda yükselmek çalışmak ve ilerlemektir. Miraç ilimde, ahlakta, sanatta, hukukta, iktisatta, medeni olmada kısacası insanlığa faydalı her alanda başarılı olmaktır. Miraç kötülükten iyiliğe, çirkinlikten güzelliğe, cimrilikten cömertliğe nefretten sevgiye, dağınıklıktan birliğe, ulaşmayı başarmaktır. Bu mübarek gecede gönül kapılarımızı herkese açarak, sevgi, saygı ve hoş görü ortamının kurulmasına, birlik beraberlik ve kardeşliğimizin güçlenmesine, insani ve ahlaki meziyetlerin yaygınlaşmasına gayret göstermeliyiz. Bu duygu ve düşüncelerle, tüm hemşehrilerimin Mübarek Miraç Kandili'ni tebrik eder, bu mübarek gecenin İslam aleminin birlik ve beraberliğine, tüm insanlığın barış ve huzuruna vesile olmasını rabbimden niyaz ederim." ifadelerini kullandı.