8 Ocak 2020 Çarşamba     425

GAZİANTEP İLİ AKADEMİK DANIŞMAN TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından 81 İlde uygulamaya konulan "Akademik Danışman Projesi" kapsamında, Gaziantep ve ilçelerinde faaliyet gösteren oda ve borsa genel sekreterleri, Gaziantep Üniversitesi Naci Topçuoğlu Meslek Yüksek Okulu ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıda bir araya geldi.

Gaziantep Üniversitesi Naci Topçuoğlu Meslek Yüksek Okulu’nda düzenlenen toplantıya, Gaziantep TOBB Akademik Danışmanı Doç. Dr. Necip Fazıl Yılmaz, Gaziantep Sanayi Odası Genel Sekreteri Kürşat Göncü, Gaziantep Ticaret Borsası Genel Sekreteri Özgür Bayram, Gaziantep Ticaret Odası Genel Sekreter Yardımcısı Ayla Düzgören, İslâhiye Ticaret Odası Genel Sekreteri Haşim Erdoğan, Nizip Ticaret Odası Genel Sekreteri Serpil Gündoğdu, Nizip Ticaret Borsası Genel Sekreteri Mehmet Eray Ölçal ve İpekyolu Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Burhan Akyılmaz katıldı.

Gaziantep İl/İlçe Oda ve Borsa Akademik Danışman Toplantısında 2019 yılında yapılan toplantıların değerlendirmesi yapılarak, 2020 yılında yapılacak ortak projeler hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu.