12 Aralık 2019 Perşembe     396

GAZİANTEP’İN YILDIZLARI ÖDÜL TÖRENİ’NE KATILDIK

Gaziantep Sanayi Odası’nın (GSO) sanayicilerin başarılarını taçlandırmak amacıyla düzenlediği ‘’Gaziantep’in Yıldızları Ödül Töreni’’ gerçekleştirildi. Türkiye’nin en büyük sanayi kuruluşları arasında yer alan ve son dönemde başarılı çalışmalarıyla öne çıkan firmalara ödüllerin verildiği törende, teknolojik gelişimi hızlı ve ekonomide güçlü bir Türkiye için, “Sanayide dönüşüm başladı” sloganıyla “biz de varız” kampanyası başlatıldı.

Törene,  Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Nizip Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Sarı, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ahmet Polat, Meclis Başkan Yardımcısı Haşim Aslan, Genel Sekreter M. Eray Ölçal ve çok sayıda davetli katıldı.