Commodity Exchange
BEYANNAME DOĞRULAMA
NİZİP TİCARET BORSASINizip Ticaret Borsası seçimleri sonrası oluşan yeni meclis ilk toplantısını gerçekleştirdi. Meclis Başkanı Ahmet Polat Başkanlığında düzenlenen ekim ayı olağan meclis toplantısı, Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Sarı, Meclis Üyeleri, Disiplin Kurulu Üyeleri, Yüksek İstişare Kurulu Üyelerinin katılımıyla yapıldı.
Nizip Ticaret Borsası Meclis Toplantı Salonunda başlayan yeni dönemin ilk meclis toplantısının açılışında, NTB Genel Sekreteri Mehmet Eray Ölçal, Meclis Üyelerine 2013 ve 2022 yılları arasında borsa tarafından yapılan çalışmalar, faaliyetler, tamamlanan ve devam eden projeler hakkında sunum yaptı.
1 Ekim’de düzenlenen NTB organ seçimlerinin ardından oluşan yeni meclisin ilk toplantısında meclis üyelerine hitaben konuşan Meclis Başkanı Ahmet Polat, “Demokratik olgunluk içerisinde geçen, örnek gösterilecek bir seçim sürecini geride bıraktık. Göreve yeni seçilen Meclis Üyelerimizi, Disiplin Kurulu Üyelerimizi ve Yüksek İstişare Kurulu Üyelerimizi tebrik ediyor başarılar diliyorum. Geçmiş dönemde borsamıza hizmet veren bu dönem aramızda olmayan meclis üyelerimize de borsamıza sağladıkları tüm katkı ve emeklerden dolayı şükranlarımı sunuyorum. Yeni dönemin meclisimiz, üyelerimiz, şehrimiz ve ülkemiz için hayırlı, uğurlu olmasını temenni ediyorum” dedi.
İlk meclis toplantısının hayırlı, uğurlu olması temennisinde bulunan Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Sarı ise, Birlik ve beraberlik içerisinde yeni dönemde de önemli projelere hep birlikte imza atacaklarına yürekten inandığını ifade ederek konuşmasını şöyle sürdürdü; “Üyelerimize ve ilçemize karşı aldığımız bu sorumluluğun farkındayız. Yeni dönemde de ortak akıl ve istişareyle yeni hizmetler kazandıracağımıza hiçbir kuşkumuz yok. Burada tüm meclis üyelerimize büyük sorumluluklar düşüyor. Onların fikir ve düşünceleri bu noktada bizler için en önemli yol gösterici olacak. Bu nedenle tüm meclis üyelerimizin değerli fikir ve önerilerine ihtiyacımız var. Seçimlerimizin büyük bir olgunluk içerisinde geçmesine katkı sunan tüm üyelerimize ve meclis üyelerimize buradan bir kez daha teşekkür ediyorum. Borsamıza yakışır bir seçim süreci oldu. Şimdi artık bu süreci hızlı bir şekilde geride bırakarak üyelerimiz için kolları sıvama zamanımız. Geçmiş dönemde olduğu gibi doğru aksiyonlarla hizmet yarışının içerisinde yine güçlü ve kararlı bir şekilde yer alacağız” diye konuştu.
Meclis Toplantısı’nın ardından 2013-2022 döneminde Nizip Ticaret Borsası Meclis Başkanlık Görevini yürüten Mahmut Şahin’e Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Sarı ve Meclis Başkanı Ahmet Polat tarafından Nizip Ticaret Borsasına yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür plaketi takdim edildi.
|
|
12.03.2026 14:27
Ntb Başkanlarından İstiklal Marşı’nın Kabulü Ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Mesajı
|
|
|
4.03.2026 20:34
Ntb İftar Programında Protokol Ve İş Dünyası Bir Araya Geldi
|
|
|
18.02.2026 10:55
Ntb Başkanlarından Ramazan Ayı Mesajı
|
|
|
16.02.2026 16:10
Gaziantep Ve Nizip’teki Meslek Odası Başkanlarından Ntb’ye Ziyaret
|
|
|
6.02.2026 18:34
Ntb Başkanları Gaziantep'e Gazilik Ünvanı Verilişinin Yıl Dönümünü Kutladı
|
|
|
6.02.2026 18:13
Nizip Ticaret Borsası’ndan Esnaf Odalarına Hayırlı Olsun Ziyareti
|
|
|
5.02.2026 10:45
Ntb Başkanlarından 6 Şubat Depremleri Anma Mesajı
|
|
|
4.02.2026 22:21
Ntb Başkanı İbrahim Sarı Kahire’de Düzenlenen Türkiye-mısır İş Forumu’na Katıldı
|
|
|
3.02.2026 16:09
Başkan Sarı: "100 Milyarlık Yeni Kredi Paketi Sanayicilere Umut Oldu"
|
|
|
2.02.2026 10:48
Ntb Başkanı Sarı “türkiye-mısır Oda Ve Borsalar İş Birliği Formu”na Katıldı
|
|
|
9.01.2026 15:41
Ntb Başkanları 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü Kutladı
|
|
|
30.12.2025 15:38
Ntb Başkanlarından Yeni Yıl Mesajı
|
|
|
24.12.2025 14:05
Ntb Başkanlarından 25 Aralık Gaziantep’in Kurtuluş Günü Mesajı
|
|
|
20.12.2025 20:07
Gso Gaziantep’in Yıldızları Ödül Töreni Gerçekleştirildi
|
|
|
19.12.2025 22:06
Genç Girişimciler İl Kurulu Toplantısını Gerçekleştirdi
|