Commodity Exchange
2019-2020 Eğitim- Öğretim yılında, Nizip Kaymakamlığı himayesinde ve Nizip Ticaret Borsası sponsorluğunda, Nizip İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce yürütülen Eğitim Başarı Ödülleri Projesi kapsamında Nizip’teki okullarda eğitim, kültür, sanat ve spor alanlarında uluslararası, Türkiye, bölge ve il dereceleri elde eden öğrencilere ödülleri Nizip Ticaret Borsası’nda düzenlenen törenle verildi.
Törende konuşan Nizip Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Sarı ”Nizip Kaymakamlığı himayesinde ve Borsamız Sponsorluğunda, Nizip İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz koordinasyonunda yürütülen Eğitim Başarı Ödülleri törenine hoş geldiniz. Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın spor, sanat, kültür ve akademik alandaki başarılarını taçlandırmak amacıyla düzenlenmiş olan bu törenin heyecanını siz değerli misafirlerimizle birlikte yaşamaktan büyük bir onur ve sevinç duymaktayız. Nizip Ticaret Borsası olarak eğitim ve öğretimin ülkemizin geleceği açısından ne kadar önemli olduğunun farkındayız. Daha önce olduğu gibi bugün de Nizip Ticaret Borsası olarak eğitim ve öğretime olan desteğimiz devam ediyor. Çünkü biliyoruz ki eğitime yapılan yatırım geleceğe yatırımdır. Ülke olarak mutlaka iyi mühendise, iyi doktora ve iyi öğretmene ihtiyacımız var. Ancak bunun yanında milli, manevi ve ahlaki değerlerine sahip çıkan vatanını ve bayrağını seven, spor, sanat, kültür ve benzeri branşlarda başarılar yakalayarak bizleri gururla temsil eden gençlere de ihtiyacımız var. Öğrenci kardeşlerimi tek tek kutluyor, gösterdikleri bu başarıları aynı kararlılık ve azimle devam ettirmelerini istiyorum. Bu projenin gerçekleştirilmesinde emeği gecen tüm okullarımıza, öğretmenlerimize, öğrencilerimizin ailelerine, değerli Nizip Kaymakamımıza ve Milli Eğitim Müdürümüze ve öğrenci arkadaşlarımıza teşekkür eder, başarılarının devamını dilerim. Sizleri Nizip Ticaret Borsası adına sevgi ve saygıyla selamlıyorum.” dedi.
Nizip Belediye Başkanı Mehmet Sarı ise “ İnşallah en kısa zamanda dünyayı ve ülkemizi saran pandemiyi hep birlikte atlatıp bu tür başarılı organizasyonlarda hep birlikte buluşmayı Rabbim nasip etsin. Bu organizasyona ev sahipliği yapan Nizip Ticaret Borsası Yönetimine, bu faaliyetleri gerçekleştirilmesine olanak sağlayan Nizip Kaymakamımız Kemal Şahin’e, Nizip İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne bu organizasyonları Gaziantep genelinde her zaman destekleyen Gaziantep Valimiz Davut Gül’e ve Büyükşehir Belediye Başkanımız Fatma Şahin’e sizlerin huzurunda teşekkürlerimi sunuyorum. Bundan sonraki başarılı çalışmalarda da Nizip Belediyesi olarak her zaman yanınızda olmaya söz veriyoruz.” dedi.
Nizip Kaymakamı Kemal Şahin ise “ Bugün gerçekten 2 yıldır vermek istediğimiz ödülü verebilmenin gurur ve heyecanını yaşıyoruz. Maalesef pandemi şartları dolayısıyla ertelemek durumda kalmıştık. Bu yıl üçüncüsü düzenlenen 2019-2020 Eğitim Başarı ödüllerinde Nizip Ticaret Borsası sponsorluğunda Uluslararası derece alan 2 öğrencimize, Türkiye derecesi alan 71 öğrencimize, Bölge derecesi alan 57 öğrencimize, İl derecesi alan 358 öğrencimize toplamda 488 öğrencimize 115.000 TL para ödülü ve bu öğrencilere rehberlik eden 132 öğretmenimize başarı belgesi verilecektir. Buradaki amaç ödül vermekten ziyade bu başarılı öğrencilerimizi tebrik etmek başarılarını kutlamaktır onları onure edip örnek göstermek suretiyle diğer öğrencilerimizi de özendirip başarıyı teşvik etmektir. Bu projemizde emeği geçen öğretmenlerimize, okul idarecilerimize, katkı sağlayan tüm velilerimize, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz ve ekibine, en önemlisi projemize desteklerini esirgemeyen sponsorlarımıza ve Gaziantep Valimiz Sayın Davut Gül’e teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi.
Gaziantep Valisi Davut Gül ise “ Burada verilen ödülün miktarı sayısından ziyade önemli olan burada farkındalık oluşturabilmektir. Biliyorsunuz Gaziantep’de bir çok projemiz var şehrimizin eğitimde, bilimde, kültürde, sanatta, sporda daha ileriye gitmesini istiyoruz. Bunu en iyi uygulayan ilçelerimizden biri de Nizip ilçemizdir. Bu etkinliklerin uygulanmasını sağlayan öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz idarecilerimiz ve onlara destek veren İlçe Kaymakamlığımız, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz, Nizip Belediyemiz ve Nizip Ticaret Borsası’na katkılarından dolayı teşekkürlerimi sunarım.” Dedi.
Yapılan törene, Gaziantep Valisi Davut Gül, Nizip Kaymakamı Kemal Şahin, Nizip Belediye Başkanı Mehmet Sarı, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Mehmet Diki, İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Yaman, Gaziantep İl Milli Eğitim Müdürü Yasin Tepe, İlçe Milli Eğitim Müdürü Cengiz Gündeş, Nizip Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Sarı, Nizip Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Özyurt, Nizip Ticaret Borsası Yönetim ve Meclis Kurulu Üyeleri, okul müdürleri ve çok sayıda davetli katıldı.
|
12.09.2025 18:58
Ntb Başkanları Gaziantep İş Dünyası Buluşması Toplantısına Katıldı
|
|
5.09.2025 09:59
Ntb Başkanı İbrahim Sarı, Melbourne’daki 14. Dünya Odalar Kongresi’nde
|
|
3.09.2025 16:14
Avusturalya Türk Ticaret Odası İle Ntb Arasında İşbirliği Protokolü İmzalandı
|
|
29.08.2025 14:42
Ntb Başkanları 30 Ağustos Zafer Bayramını Kutladı
|
|
21.08.2025 17:34
Ak Parti Gaziantep Milletvekili Özkeçeci Ve Beraberindeki Heyet Ntb’yi Ziyaret Etti
|
|
20.08.2025 16:54
Chp Milletvekilleri Nizip Ticaret Borsasını Ziyaret Etti
|
|
8.08.2025 13:52
Başkan Sarı Gto’da Düzenlenen Özbekistan Ülke Günü Etkinliğine Katıldı
|
|
29.07.2025 16:15
Gaziantep Defterdarı Ümit Güner Ve Beraberindeki Heyet Ntb’yi Ziyaret Etti
|
|
24.07.2025 16:42
Ntb Başkanı İbrahim Sarı’dan Faiz İndirimi Değerlendirmesi
|
|
24.07.2025 09:38
Ntb Başkanı Sarı 71. Icc Genel Kurulu Ve Tobb İstişare Toplantısına Katıldı
|
|
21.07.2025 14:13
Nizip Polat Akın Fıstıkçılar Sitesi Yönetiminden Ntb’ye Nezaket Ziyareti
|
|
18.07.2025 17:02
Ntb’de Tkdk Ipard Iıı Programı Bilgilendirme Toplantısı Düzenlendi
|
|
14.07.2025 11:03
Ntb Başkanlarından 15 Temmuz Demokrasi Ve Milli Birlik Günü Mesajı
|
|
8.07.2025 11:11
Ntb Başkanı İbrahim Sarı; Tobb Nefes Kredisi Başlıyor
|
|
7.07.2025 13:51
Nizip Ticaret Borsası Yılın İlk Mahsul Kırmızı Fıstığını Altınla Ödüllendirdi
|