Commodity Exchange
BEYANNAME DOĞRULAMA
NİZİP TİCARET BORSASINizip Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Sarı, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun katıldığı video konferans aracılığıyla gerçekleştirilen Doğu ve Güney Doğu Anadolu Bölge toplantısına katılarak, bölge oda/borsa başkanları ile istişarelerde bulundu.?
TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu burada yaptığı değerlendirmede, içinden geçilen zorlu süreçte, Oda ve Borsalara, daha büyük görev ve sorumluluk düştüğüne vurgu yaptı. “Bizler, iş dünyası ile hükümet arasında köprü görevi üstlenerek, sahadaki sıkıntıları, en hızlı şekilde iletiyoruz. Bu çerçevede, salgının başladığı Mart ayında, sizlerden aldığımız bilgilerle, hükümete 70 maddelik bir öneri seti sunduk” diyen Hisarcıklıoğlu, bunların büyük bir kısmının hayata geçtiğini ve geçmeye de devam etiğini anlattı.
Oda ve Borsalarla istişare içinde, sorunları ve önerileri iletmeye devam ettiklerinin altını çizen Hisarcıklıoğlu, “Çünkü bu dinamik bir süreç. Her gün yeni bir konu, yeni bir sıkıntı ortaya çıkıyor. Dolayısıyla hiç ara vermeden üyelerimizle temasta olup, sıkıntı ve önerileri toplamayı sürdürelim.
Sizlerin de bu vizyonla çalıştığını, üyelerimize hizmete devam ettiğinizi görmekten de, ayrıca gurur duyuyorum. Sizler, tüm başkanlarım, canla-başla gayret gösteriyor, üyelerimizin nabzını tutuyor, onlara tercüman oluyorsunuz. Öneriler hazırlayıp, bize aktarıyorsunuz. Bugün de sizlerin ileteceği her konuyu, bu akşam ilgili bakanlara ileteceğiz. Böylece üyelerimizin, camiamızın dertlerini bir nebze olsun çözmüş ve onları rahatlatmış olacağız” dedi.
Hükümetin de, bir yandan sağlık alanındaki tedbirleri alırken, diğer taraftan da ekonomiyi canlı tutacak önlem paketlerini hazırlayıp uyguladığına işaret eden TOBB Başkanı, “Çok şükür, şimdi normalleşme sürecini konuşmaya başladık. Biz TOBB olarak, ekonomi için hazırlanan destek paketlerine katkı sağladığımız gibi, şimdi de normalleşme sürecinin planlanmasına da katkı sağlıyoruz. Kuşkusuz burada, sağlık ile geçim arasındaki dengeyi ayarlamamız gerekiyor. Normalleşme sürecini de iyi planlanmış bir şekilde yürüttüğümüz takdirde, bu dönemi en az hasarla atlatacağımıza inanıyorum. İnşallah bu zor günleri de hep birlikte geride bırakacağız” diye konuştu.
|
|
24.12.2025 14:05
Ntb Başkanlarından 25 Aralık Gaziantep’in Kurtuluş Günü Mesajı
|
|
|
20.12.2025 20:07
Gso Gaziantep’in Yıldızları Ödül Töreni Gerçekleştirildi
|
|
|
19.12.2025 22:06
Genç Girişimciler İl Kurulu Toplantısını Gerçekleştirdi
|
|
|
17.12.2025 16:25
Nizip Ticaret Borsası Yılın Son Meclis Toplantısını Gerçekleştirdi
|
|
|
16.12.2025 23:11
Ntb Başkanı Sarı Gaib İhracatın Yıldızları Ödül Törenine Katıldı
|
|
|
11.12.2025 16:18
Üyemiz Zerovasa Lıdaş Lisanlı Depoculuk Hk. Kamuoyu Duyurusu
|
|
|
10.12.2025 17:02
Ntb Tkdk Ipard Iıı Tanıtım Ve Bilgilendirme Toplantısına Katıldı
|
|
|
10.12.2025 16:47
Ntb Genel Sekreteri Eray Ölçal Tobb Akademik Danışman Toplantısına Katıldı
|
|
|
9.12.2025 16:40
Nizip Myo Öğrencileri Ntb’ye Ve Üyelerine Teknik Gezi Düzenledi
|
|
|
8.12.2025 10:02
Prof. Dr. Tanyol Gençlik Merkezi Ve Şahinbey Kültür Merkezinin Açılışına Katıldık
|
|
|
4.12.2025 16:00
Ntb’den Eğitime Modern Laboratuvar Desteği
|
|
|
3.12.2025 16:16
Ntb’ye Coğrafi İşaret Çalışmaları İçin Teşekkür Plaketi
|
|
|
24.11.2025 08:54
Ntb Başkanlarından 24 Kasım Öğretmenler Günü Mesajı
|
|
|
21.11.2025 17:16
Nizip Ticaret Borsası Nizip 2. Zeytin Festivaline Katıldı
|
|
|
18.11.2025 15:06
Ntb Başkanı Sarı: Kobi’lere Yeni Tobb Nefes Kredisi Fırsatı
|