+90 (342) 518 16 90 [email protected] ул. Джумхуриет (Cumhuriyet Cad.), трасса E-90, Низип / Газиантеп
NİZİP TBТоварная биржа

Nizip Ticaret Borsası ve Adn Hastanesi Arasında Protokol İmzalandı

6 Temmuz 2018 Cuma 3 fotoğraf
Nizip Ticaret Borsası ve Adn Hastanesi Arasında Protokol İmzalandı

Nizip Ticaret Borsası Başkan yardımcısı Ahmet Polat, Borsa Genel Sekreteri Eray Ölçal ve Özel ADN Hastanesi Müdürü İhsan Öztürkmen’in de hazır bulunduğu törende her iki kurum kendi aralarinda hazırlamış oldukları protokole imza attilar.

Törende bir konuşma yapan ADN Hastanesi Müdürü İhsan Öztürkmen, Nizip Ticaret Borsası ve ADN Hastanesi arasında yapılan anlasmanin hayırlı olması temennisinde bulundu.

Öztürkmen konusmasinda; “Bu anlaşma geregi tüm borsa üyelerimize en iyi şekilde sağlık hizmeti verecegimizin belgesidir. Temennimiz kimsenin rahatsizlanmamasidir, ama rahatsizlandiklari anda da her zaman yanlarindayiz” dedi.

Nizip Ticaret Borsası Başkan yardımcısı Ahmet Polat ise; “Yaptığımız bu anlaşma kapsamında tüm üyelerimiz ADN Hastanesi’nden indirimli sağlık hizmeti alacaktir. Ben bu anlasmanin hayırlı olmasını diliyor, ADN Hastanesi yetkililerine teşekkür ediyorum” diye konuştu.

ÖNEMLİ NOT:

İmzalanan protokol çerçevesinde Borsamız üyeleri ve birince derece yakinlari, indirimli sağlık hizmetinden yararlanabilmek için "Borsa Üye Kimlik Kartlarini" yanlarinda bulundurmalari gerekmektedir.

Bu konu ile ilgili olarak yardım almak için aşağıdaki telefon numaralarindan Borsamızı arayabilir yada Özel ADN Hastanesi yetkilisi ile görüsebilirsiniz.

Nizip Ticaret Borsası Songül İnal SÖNMEZ (0 342 518 16 90)

Özel ADN Hastanesi Müdürü Yasemin TRUNÇ ( 0 342 518 18 88)