+90 (342) 518 16 90 [email protected] Cumhuriyet Cad. E-90 Karayolu Üzeri, Nizip / Gaziantep
NİZİP TBCommodity Exchange

NTB Başkanlarından 19 Mayıs Mesajı

16 Mayıs 2025 Cuma
NTB Başkanlarından 19 Mayıs Mesajı

Nizip Ticaret Borsası (NTB) Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Sarı ve Meclis Başkanı Ahmet Polat 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı.

NTB Başkanları mesajında: “İstiklal Savasimizin baslangicini simgeleyen 19 Mayıs 1919 tarihi; esareti kabul etmeyen, hürriyetinden vazgeçmeyen, zulme ve zalime boyun egmeyen Aziz Milletimizin varlik yokluk mücadelesinin ilk adimidir.

Bir ülkenin gençligi, gelecegidir. Güçlü ve müreffeh bir Türkiye idealini yasatarak geleceğe tasiyacak olan en büyük zenginligimiz, umudumuz olan gençlerimizdir. Bugün Türkiye; yarinlarina güvenle bakan, umutlari ve hedefleri olan, tarihi parlak, geleceği aydınlık bir ülkedir.

Devletimiz ve milletimiz her zamankinden daha güçlüdür. Bugün gösterdigimiz çabalar, yapılan çalışmalar, geleceğimizin teminatı gençlerimizi yarınlara en iyi hazirlamak, onlara daha güçlü, daha müreffeh bir ülke birakmak içindir.

Gençlerimizin, ülkemizin bugünlere gelmesinde emeği olan atalarimizin, şehitlerimizin, gazilerimizin ve kendilerini yetistirenlerin güvenlerine layik olacağına, ülkemiz adına, milletimiz adına çok daha büyük basarilara imza atacagina yürekten inanıyoruz.
 
Bu duygu ve düşüncelerle, büyük önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere, vatanimizin bölünmez bütünlüğü, Aziz Milletimizin bagimsizligi huzur ve refahi için canlarını seve seve feda eden tüm Şehitlerimizi rahmetle, kahraman Gazilerimizi minnetle yad ediyor, sevgili gençlerimizin ve tüm vatandaşlarımızın 19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı’ni kutluyoruz.” İfadelerine yer verdiler.