Nizip Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Sarı son dönemlerde artan terör olaylarini yayınladığı bir mesaj ile kınadı.
Başkan İbrahim Sarı yayınladığı mesajında:
“Ülkemiz son günlerde çok kritik süreçlerden geçiyor. Yillarca Türkiye üzerinde oynanan çeşitli senaryolar yeniden ortaya çikartilmak isteniyor ama bilinmesi gereken bir gerçek var ki ülkemizi karistirmak isteyenler emellerine hiçbir zaman ulasamayacaklardir. Yillarca askerimizi ve polisimizi hain pusularla katleden terör örgütünün yaptiklari karsiliksiz kalmayacak ve hain planı devreye sokanlar iki cihanda da hesap vereceklerdir.”
Yapılan saldirilarin hesaplarinin mutlaka sorulacagini belirten Başkan Sarı “Türk Milleti yillarca PKK denilen terör örgütünün ve dış kuvvetlerin çeşitli senaryo ve planlariyla bölünmek istense de milletimizin azmi ve inanci sayesinde bu örgütler emellerine hiçbir zaman ulasamamistir. Bugüne kadar terör örgütü ile yapılan mücadelede şehit olan asker ve polislerimize ve özellikle bugün Siirt’te hain bir pusu sonucu şehit düşen askerlerimize Allah’tan rahmet diliyorum, mekanlari Cennet olsun. Terör örgütünü ise siddet ve esef ile kiniyor terörün her türlüsünü lanetliyorum.”

