+90 (342) 518 16 90 [email protected] شارع جمهوريت، على الطريق السريع E-90، نيزيب / غازي عنتاب
NİZİP TBبورصة السلع

Nizip Kaymakamı Kemal Şahin ve Belediye Başkanı Hacı Fevzi Akdoğan’ı Ziyaret Ettik

8 Mayıs 2018 Salı 7 fotoğraf
Nizip Kaymakamı Kemal Şahin ve Belediye Başkanı Hacı Fevzi Akdoğan’ı Ziyaret Ettik

Nizip Ticaret Borsası Yönetim ve Meclis Kurulu Üyeleri ile birlikte Nizip Kaymakamı Kemal Şahin ve Nizip Belediye Başkanı Hacı Fevzi Akdoğan’i ziyaret etti.

Karşılıklı sohbet ortamında gerçekleştirilen ziyaretlerde ilçemiz için yapılması planlanan projeler ve hizmetler hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

Nizip Kaymakamı Kemal Şahin, Nizip Ticaret Borsası yönetimine yeni görevlerinde hayırlı olması dileklerinde bulunarak seçimin huzur içerisinde geçmesinden dolayı da memnuniyetlerini iletti.

Buradaki ziyaretini sonlandiran Ticaret Borsası heyeti Belediye Başkanı Hacı Fevzi Akdoğan’in makamina geçti. Burada Ticaret Borsası üyelerini karsilayan Akdoğan, onlarla bir süre sohbet ederek Nizip için yapılması gerekenler konusunda istişarelerde bulunarak şunları söyledi; “Bizler Nizip’te ortak akli ön plana koyarak çalışmalar yapıyoruz bugünde bu konu hakkında istişare ettik istisarelerimiz sonrasin bir canlı hayvan ticaret merkezi  olması yönünde bizlere fikir sundular bizde Nizip Belediyesi olarak 360 dönümlük bir araziyi hazineden almak üzereyiz o alani aldiktan sonra Başkanımız İbrahim Sarı ve yönetimiyle oturup bir toplantı yapacağız bu konuda da ortak akli ön plana çikararak Nizip’in canlı hayvan ticaretinin merkezi olması yönünde ne gerekiyorsa onu yapacağız.” dedi.

Ziyaretler neticesinde kısa bir açıklama yapan Nizip Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Sarı; “ 1 Nisanda gerçekleşen Nizip Ticaret Borsası seçimlerinde aramiza yeni katılan arkadaslarimizla birlikte Sayın Kaymakamimiz Kemal Şahin ve Nizip Belediye Başkanımız Hacı Fevzi Akdoğan’a nezaket ziyareti gerçekleştirdik. Yapmış olduğumuz ziyaretler neticesinde Nizip Kaymakamı Kemal Şahin ve Nizip Belediye Başkanı Hacı Fevzi Akdoğan ile Fıstık sektörünün sorunlarını ve Nizip Canlı Hayvan Pazari konularında görüsme fırsatı bulduk. İnşallah bundan sonraki dönemde birlikte yapacagimiz ortak çalismalarla Nizip Ticaret Borsası olarak ilçemizin ortak sorunlarına çözüm üretip ilçemizin kalkınmasına katkı sağlamaya devam edeceğiz. Bizden desteklerini esirgemeyen ve ziyaretimizi kabul eden Sayın Kaymakamimiz Kemal Şahin’e ve Belediye Başkanımız Hacı Fevzi Akdogana teşekkürlerimi sunarim.” dedi.