11 Eylül 2022 Pazar     297

NİZİP TİCARET BORSASI, TOBB AKREDİTASYON SERTFİKASINI ANKARA’DA DÜZENLENEN TÖRENLE ALDI

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Akreditasyon Kurulu tarafından yürütülen Oda/Borsa Akreditasyon Sistemi 2021 yılı belge yenileme denetimlerini başarıyla tamamlayan Nizip Ticaret Borsası, Akreditasyon belgesini Ankara’da düzenlenen törenle alarak üyelerine sunduğu kaliteli hizmeti bir kez daha tescillemiş oldu. Akreditasyon Sertifikası, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu tarafından NTBYönetim Kurulu Başkanı İbrahim SARI ile Yönetim ve meclis kurulu üyelerine takdim edildi.

Sertifika töreni sonrası açıklama yapan Nizip Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim SARI “Akreditasyon sistemi ile birlikte üyelerimize kaliteli hizmet vermeyi, üye memnuniyetini en üst düzeye çıkarmayı ve her alanda sürekli iyileştirmeyi kendimize amaç edinmiştik. Bu gün bir kez daha çalışmalarımızın meyvesini bu sertifika ile almış olduk. Borsamız akreditasyon süreciyle birlikte hizmet kalitesini her geçen gün daha da yukarılara taşıyarak üyelerine 5 yıldızlı hizmet vermenin gururunu, aldığı akredite borsa sertifikasıyla taçlandırmıştır. Bu başarıda emeği geçen Yönetim Kurulu, Meclis kurulu Üyeleri ve Nizip Ticaret Borsası personellerine ayrı ayrı teşekkür ediyorum.” dedi.

Hisarcıklıoğlu’nun ev sahipliğindeki törene; Ticaret Bakan Yardımcısı Sezai Uçarmak, TOBB Akreditasyon Kurulu Başkanı Faik Yavuz ile oda borsa başkanları Genel Sekreterleri ve Akreditasyon sorumluları katıldı.

TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu burada yaptığı konuşmada söz konusu sertifikanın oda ve borsaların verdiği hizmetin bir belgesi olduğunu söyledi. Akreditasyon denetim sürecini başarıyla tamamlayan 150 oda ve borsanın akreditasyon sertifikalarını alacağını ifade eden Hisarcıklıoğlu, oda ve borsa temsilcilerinden bu belgelerini asmalarını rica etti.

Hisarcıklıoğlu, dünyanın bir değişim ve dönüşümden geçtiğini belirterek, TOBB ve oda-borsa camiası olarak bu değişim ve dönüşümün öncüsü olmak zorunda olduklarını kaydetti.

M. Rifat Hisarcıklıoğlu, akreditasyon sistemi sayesinde oda ve borsaların kendilerini geliştirdiğini anlattı. Akredite oda ve borsaların 30'dan fazla ülkenin odaları ile proje yürüttüğünü belirten Hisarcıklıoğlu, oda ve borsaların girişimcilere en iyi şekilde hizmet üreten ve sunan merkezler haline geldiğini kaydetti. Hisarcıklıoğlu, oda ve borsaların hizmet kalitesi anlamında, Londra, Paris, Berlin'deki oda-borsa seviyesine ulaştığını vurgulayarak, tüm dünyaya sistemi ihraç edecek konuma geldiklerini ifade etti.