11 Ekim 2019 Cuma     1052

TOBB Azerbaycan Ziyareti ve İş Forumu

Türk Dili Konuşan Ülkeler İşbirliği Konseyi (Türk Keneşi) bünyesinde, Türk Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) kurulmuştur. TTSO'nun üyeleri arasında Azerbaycan İşverenler Konfederasyonu, Kazakistan Ulusal Girişimciler Odası, Kırgız Cumhuriyeti Ticaret ve Sanayi Odası ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği yer almakta olup, Sn. M. Rifat HİSARCIKLIOĞLU TTSO'nun ilk Başkanı olarak seçilmiştir.

Türk Dili Konuşan Ülkeler İşbirliği Konseyi, TTSO, Azerbaycan İşverenler Konfederasyonu (ASK) ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği katılımları ile 14 Ekim 2019 tarihinde, Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de, Türk Keneşi 7. Liderler Zirvesi Kapsamında Türk Dili Konuşan Devletler İş Forumu düzenlenecektir.

Foruma Özbekistan, Azerbaycan, Kazakistan, Kırgızistan, Türkmenistan ve Türk Dili Konuşan Ülkeler İşbirliği Konseyi gözlemci üyesi Macaristan'dan iş insanlarının katılımı da beklenmektedir.

Bu çerçevede, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğince söz konusu Foruma katılmak üzere, 13-14 Ekim 2019 tarihlerinde, Azerbaycan-Bakü'ye yönelik bir Özel Sektör Heyeti Ziyaret Program düzenlenmesi öngörülmektedir. Ziyarete ilişkin taslak program ve katılım formu azerbaycan.tobb.org.tr adresinde yer almaktadır. Ziyarete katılmak isteyen firma temsilcilerinin konaklama, uçak, transferler, yemek vb. organizasyon giderlerini karşılamak üzere, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğince görevlendirilen GOLDENBAY TURİZM YATIRIMLARI A.Ş.nin Türkiye İş Bankası Şişli Ticari Şubesi, TR10 0006 4000 0011 3980 0311 76 IBAN numaralı Türk Lirası hesabına 6.000 Türk Lirası ön avans bedeli ödemeleri gerekmektedir.

Katılım bedelinin kesinleşmesine takiben, bakiye tutar ziyaret öncesinde katılımcılardan talep edilecektir. Ödeme yapılırken açıklama kısmına "13-14 Ekim Azerbaycan Ziyareti Katılım Ücreti" açıklaması yazılması gerekmektedir.

gerekmektedir.