12 Haziran 2019 Çarşamba     400

46. BAĞDAT ULUSLARARASI FUARI

Sayın Üyemiz ;

Akdeniz İhracatçı Birlikleri'nden alınan bir yazıda, 1-10 Kasım 2019 tarihleri arasında Irak/Bağdat'ta Türkiye milli katılımı T.C. Ticaret Bakanlığı'nın görevlendirmesi ile bu yıl Akdeniz İhracatçı Birlikleri tarafından “46. BAĞDAT ULUSLARARASI FUARI” gerçekleştirileceği bildirilmiştir.

Anılan Fuarın, T.C. Ekonomi Bakanlığı'nın 2017/4 sayılı Yurt Dışı Fuar Katılımlarının Desteklenmesine ilişkin Tebliğ çerçevesinde katılım bedelinin yaklaşık %50'si 71.000'TLye kadar destek kapsamında olduğu belirtilmektedir. Katılım bedeli tahmini 310 US$/M2 olduğu ve katılım bedeline fuar alanı yer kirası, stand kurulumu (konstrüksiyon), stand temizlik hizmetleri, m2 baz alınarak belli sayıda ücretsiz giriş kartı, katalog giriş bedeli dahil olduğu belirtilirken nakliye talep eden firmaların online başvuru formunda belirtmeleri durumunda nakliye fiyatının katılım bedeline ilave edileceği ifade edilmektedir.

Fuarda, her türlü ürün ve hizmetin sergilenmesine imkan sağlandığı bildirilmiştir. Fuarda direk satış yapılabildiği ifade edilmektedir. Fakat buna ilişkin tüm vergiler vb. katılımcı firmanın kendisi tarafından karşılanacağı belirtilmiştir.

Fuara katılmak isteyen firmaların en geç 20 Haziran 2019 tarihine kadar online başvuru yapmaları gerektiği belirtilmiştir.

Bilgilerinize sunulur..